Zaalhockeystick

Waarom kiezen voor een zaalhockeystick?

Er zijn verschillen tussen hockey spelen op het veld en hockey spelen in de zaal. Dit is ook terug te zien in de spullen die gekocht moeten worden. Zo moet er worden gekozen voor zaalhockeyschoenen, maar is ook een zaalhockeystick nodig. Deze zijn weer anders dan de sticks voor op het veld. De sticks die speciaal bedoeld zijn voor in de zaal zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en van verschillende merken. U kunt deze terugvinden bij Jawasport.

Zaalhockeystick bestellen

Het bestellen van een zaalhockeystick is gemakkelijk. Als u weet welke maat u nodig heeft, is de bestelling snel geplaatst. Heeft u geen idee welke maat u nodig heeft? Dan kunnen we u ook verder helpen. U kunt dit ook thuis doen. Meet de lengte vanaf het heupbot tot de grond en deel deze vervolgens door 2,54. Het kan zijn dat er geen heel cijfer uitkomt, maar u mag dit cijfer afronden. Vervolgens heeft u de maat in inches en dat is de maat die u moet weten. Bij Jawasport staan de maten ook in inches aangegeven. Ook hebben wij een hockeystick kind verkrijgbaar, dus u kunt shoppen voor het hele gezin.

Zaalhockeystick bij Jawasport kopen

De voordelen van Jawasport? Het aanbod is groot en we zorgen altijd voor scherpe prijzen. Op deze manier kan vrijwel iedereen hockeyspullen kopen en bovendien kunt u bij ons terecht voor vele verschillende merken zoals Asics, Adidas, Dita, Osaka en nog veel meer. Het maakt niet uit of u zoekt naar een zaalhockey stick, een stick voor op het veld, een paar scheenbeschermers of handschoenen. U kunt er zeker van zijn dat u bij Jawasport goed zit voor uw zaalhockeystick.