Over Jawa Sport

Welkom in de JaWa Shop de online winkel van JaWa Sport!

JaWa Sport is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van de hockey sport. Naast 2 fysieke winkels in Amstelveen en Schiedam kun je ons ook online bezoeken.

In de JaWa Shop vind je o.a. de nieuwste gadgets op het gebied van hockey! Een deel van het assortiment is door JaWa Sport zelf ontworpen (o.a: baby sticks, hooded sweaters, shirts, funkousen) dan ook alleen te verkrijgen bij JaWa Sport en dus ook in de JaWa Shop!

Daarnaast biedt JaWa Shop kwaliteitsproducten uit het standaard assortiment van alle bekende merken die ook in de winkels worden gevoerd. Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij niet alle artikelen online staan. Slechts een selectie van het assortiment is direct online verkrijgbaar.

Mocht je gewenste artikel er niet tussen staan, stuur ons dan een mail naar info@jawasport.nl dan zorgen wij ervoor dat je het gewenste artikel ontvangt.

Net als in de fysieke winkels staat service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel dus bij problemen, garantiebepalingen en overige zaken bieden wij je altijd een passende oplossing.

In de JaWa Shop bieden wij je een extra service: niet goed = geld terug.

Als uw bestelde product niet voldoet aan uw eisen en/of wensen kunt u het gewoon terug sturen en storten wij uw geld terug. Meer informatie staat vermeld in de algemen voorwaarden.

Assortiment:

De merken die wij voorradig hebben, zijn:

Sticks:
adidas, Brabo, Dita, Grays, Maharadja, Malik, Mercian, OSAKA, Gryphon, Princess, Ritual, TK Hockey.

Schoenen (indoor & outdoor):
adidas, Asics, Brabo, Dita, Grays, OSAKA, TK Hockey.

Kleding:
adidas, Asics, Brabo, Canterbury, Dita, Field & Hockey, Fred Perry, Grays, Hockeynerd,  Reece, OSAKA, PLayer Layer, Princess, Stag, V-Sport, Thundersports, TK Hockey.

Accessoires:
adidas, Brabo, Coachborden, Dita, Fred Perry, IcePower, Karakal, Malik, Mercian, MR. Lacy, Opro shield, Powr Guard, Princess, Puma, Rucanor, Shockdoctor, Stag, TK Hockey, ZUCA.

Keepers:
Bauer, Brabo, CCM, Mazon, Mercian, OBO, Olie, Sherwood, TK Hockey.

Levertijd:

Wij streven er naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en je bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Normaal gesproken zal dit binnen 3 (werk)dagen zijn. 

Naast het standaard assortiment zullen wij ook interessante online acties houden met interessante aanbiedingen! Dus houdt de shop regelmatig in de gaten!

Wij hopen je, middels deze online winkel, nog beter van dienst kunnen zijn!

JaWa Sport B.V.