Hockeystick

Welkom in de wereld van JaWa Sport, de hockeyspecialist.

Ben je op zoek naar een hockeystick, kleding of schoenen?

Dan heb je nu het beste adres gevonden! We hebben een groot assortiment tegen de scherpste prijzen. Je slaagt absoluut. Bij ons vind je alle bekende hockeymerken, of het nu gaat om een hockeystick, trainings- en wedstrijdmaterialen of accessoires. JaWa Sport biedt alles wat je nodig hebt, heeft een uitstekende service en is bovendien zeer klantvriendelijk. We staan garant voor onze hockeysticks of andere kwaliteitsproducten. Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan kunnen wij daar met onze garantiebepalingen altijd een mouw aan passen.

Bij het kiezen van de juiste hockeystick komt nog best veel kijken. Lengte, gewicht, kromming, kunststof of hout; er zijn vele factoren die meespelen bij het vinden van een goede stick. Dan is het goed om te weten dat JaWa Sport deskundigen in huis heeft, die zelf een grote passie voor hockey hebben. Je gaat gegarandeerd met de juiste hockeystick naar buiten. 

 

Direct naar ons assortiment senior hockeysticks        Direct naar ons assortiment junior hockeysticks 

 

De hockeyspecialist

Al bijna dertig jaar is JaWa Sport de specialist op het gebied van hockey. Niet voor niets zijn wij de leverancier van toonaangevende verenigingen als Pinoké, Hurley en Victoria. Weet je al precies welke hockeystick of andere spullen je nodig hebt, dan kun je die op deze website bestellen. We leveren de bestelling snel bij je thuis af. Maar je vindt hier slechts een deel van ons assortiment. In onze vestigingen in Amstelveen en Schiedam heb je een nog veel ruimere keuze. Onze medewerkers staan er klaar om je met hun deskundigheid van dienst te zijn...want de beste hockeysticks koop je bij JaWa Sport!


Kom naar JaWa Sport en probeer je nieuwe hockeystick al in de winkel uit!


Vergeet bovendien niet een kijkje te nemen bij onze aanbiedingen.

Op deze website hebben we regelmatig interessante koopjes. Neem voor vragen of adviezen gerust contact met ons op.