Hockeyspullen

Van alle aanbieders van hockeyspullen is JaWa Sport de specialist.

We zijn het juiste adres voor je nieuwe hockeystick, kleding of schoenen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod met prima prijzen. Bij JaWa Sport vind je zeker de hockeymerken die je zoekt. In onze winkels en webshop hebben we alle hockeyspullen op het gebied van trainings- en wedstrijdmaterialen of accessoires. JaWa Sport staat daarnaast bekend om zijn klantvriendelijkheid en voortreffelijke service. We leveren enkel kwaliteitsproducten. Mocht er desondanks iets mis gaan of ben je niet tevreden, dan zorgen onze garantiebepalingen altijd voor een oplossing.

We onderscheiden ons van de concurrentie door een scala aan hockeyspullen. Bij JaWa Sport voeren we topmerken als Adidas, Brabo, Dita, Grays en TK Hockey. We tonen je graag de uitgebreide serie hockeysticks (hout en kunststof), schoenen (indoor en outdoor), kleding en accessoires. Naast veldspelers vinden ook keepers hun hockeyzaken bij ons. Bekijk met enige regelmaat onze webshop, waarop we aanbiedingen hebben met nog scherpere prijzen dan je van ons gewend bent.

 

Direct naar hockeysticks        Direct naar hockeykleding         Direct naar hockeyaccessoires

 

Hockeyspecialist in hockeyspullen mag je je niet zomaar noemen.

In de bijna dertig jaar van zijn bestaan heeft JaWa Sport die titel zeker verdiend. Met deze website en nog twee zaken in Amstelveen en Schiedam slaag je altijd in je zoektocht naar hockeyspullen. Ons gespecialiseerde personeel, vaak (oud-)hockeyers, stelt klanten vanuit ervaring en liefde voor de sport altijd de juiste vragen. Service staat bij JaWa Sport hoog in het vaandel. Ook voor het onderhoud van snowboards en ski's helpen we je graag en voor een zachte prijs, in onze winkel in Schiedam.

 

Voor hockeyspullen moet je bij JaWa Sport zijn! 


Voor hockeyartikelen met klasse moet je bij JaWa Sport zijn. Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen. Elders op deze site tref je adressen, openingstijden en een deel van onze hockeyspullen aan. Of neem vrijblijvend contact met ons op.