Hockeyshop

Voor de beste hockeyspullen ga je naar JaWa Sport, de hockeyshop van Nederland.

In onze hockeyshop met een groot assortiment aan kwaliteitsproducten vindt je absoluut wat je zoekt.

We hebben alle bekende merken in onze hockeywinkel, met twee vestigingen en een webshop. Mocht er desondanks niet tussen staan waar je naar op zoek bent, stuur dan een mail naar info@jawasport.nl en wij zorgen ervoor dat je het gewenste artikel ontvangt. In onze hockeyshop op internet tref je tevens de nieuwste gadgets aan op het gebied van deze sport. Een deel van de collectie is door JaWa Sport zelf ontworpen, zoals babysticks, hooded sweaters, shirts en funkousen.

We kunnen ons onderscheiden door een breed aanbod hockey producten.

De topmerken die wij in onze hockeyshop op voorraad hebben zijn onder meer adidas, Brabo, Dita, Grays en TK Hockey. JaWa Sport heeft een scala aan hockeysticks (hout en kunststof), schoenen (indoor en outdoor), kleding en accessoires. Ook hockeykeepers kunnen voor hun uitrusting bij ons terecht. We houden bovendien interessante online acties, dus houd onze webshop regelmatig in de gaten.

Het beste persoonlijke advies!

Met bijna drie decennia aan ervaring mag JaWa Sport zich met recht de hockeyspecialist noemen. Onze hockeyshop heeft naast deze website eveneens twee winkels in Amstelveen en Schiedam. Medewerkers met een grote binding met de hockeysport en dus verstand van zaken, geven je er graag het beste persoonlijke advies. Als het gaat om klantvriendelijkheid heeft JaWa Sport een naam hoog te houden. In de vestiging in Schiedam kun je eveneens terecht voor een onderhoudsbeurt van ski's en snowboards, tegen een mooie prijs.

JaWa Sport, de nummer 1 hockeywinkel in Nederland


Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit die onze hockeyshop biedt? Kom dan eens een kijkje nemen in één van onze winkels.
Adressen, openingstijden en een deel van onze collectie vind je elders op deze website.
Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.