Adipower


ADIpower Zwart 15-16                                              ADIpower Groen 15-16

JaWa Sport heeft de beste hockeyartikelen in huis en dus ook een topcollectie van Adipower.

Deze door Adidas speciaal voor hockey ontwikkelde sportschoen is een genot aan je voeten. Adipower geeft je een goede grip op het veld en zorgt voor snelheid, wendbaarheid en kracht. Voor het ontwerp en de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de ervaringen van 's werelds beste spelers. Dat maakt Adipower tot een van de meest populaire hockeyschoenen van dit moment.

Voor Adipower en andere kwaliteitsproducten ga je naar JaWa Sport, de hockeyspecialist.

Bij ons vindt je zeker wat je zoekt. We hebben alle bekende hockeymerken in huis. Grijp je desondanks mis op het door jou gewenste artikel, mail ons dan via het contactformulier. We zorgen er dan voor dat je het alsnog geleverd krijgt. In onze webhop tref je tevens de nieuwste gadgets aan op hockeygebied. Zo hebben we voor de schoenen van Adipower speciaal bijpassende funkousen. Daarmee speel je je zeker in de kijker op het hockeyveld.  

Schoenen van topmerken

Bijna drie decennia aan ervaring geeft JaWa Sport recht op de titel van hockeyspecialist. Naast deze website beschikken we over twee winkels in Amstelveen en Schiedam, met onder meer een breed assortiment schoenen. Naast Adipower van Adidas vind je er topmerken als Asics, Dita, Grays, TK Hockey en Brabo, zowel voor indoor als outdoor. Medewerkers met een passie voor de hockeysport geven je er graag een op jouw wensen afgestemd advies. JaWa Sport heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

 

Op zoek naar de beste hockeyschoenen van dit moment?

Voor je Adipower's moet je naar JaWa Sport toe! 

Een bezoek aan één van onze winkels is ook aan te raden. De adressen, openingstijden en een deel van ons aanbod vind je elders op deze website.
Voor vragen kun je nu al contact met ons opnemen.